Page content

Over Whole Natural Family

Voor wie...?

Whole Natural Family is de site voor eigentijdse gezinnen die vanuit hun eigen kracht en intuïtie in harmonie met elkaar willen leven. Wij bieden informatie, inspiratie en producten op het gebied van natuurlijk leven, in het bijzonder gericht op: de natuurlijke ontwikkeling van kinderen en het gezin. Hiermee wil Whole Natural Family kinderen en ouders informeren, inspireren en begeleiden om optimaal van het leven in en om het gezin te kunnen genieten.

Waarom...?

Het is een uitdaging om in deze moderne materiële maatschappij, binnen een gezin voor iedereen de juiste balans te creëren. Voeding, stress, toxische stoffen in de omgeving, maar ook, indrukwekkende gebeurtenissen en fysieke en geestelijke gezondheid binnen het gezin, zijn omstandigheden waardoor het evenwicht binnen het gezin kan worden verstoord. Whole Natural Family wil graag helpen bij het bewust worden en aanpassen van eventuele oorzaken waardoor het evenwicht kan herstellen en de harmonie binnen het gezin terugkeert.

Hoe...?

Door bijzondere artikelen en blogs, van ouders en andere professionals, op het gebied van gezondheid, opvoeding, voeding, babymassage, creativiteit, dans en beweging, natuurlijke geboorte en aromatherapie etc., heerlijke raw food taarten &  andere delicatessen, inspirerende  veggie & raw food recepten en whole natural lifestyle producten, wil Whole Natural Family bijzondere kennis, ervaring en producten delen. Wij nodigen je uit om samen met ons de weg in te slaan naar een leven Samen in Balans!

 

 

 

 

 

 

.