Raw Food Festival 2013

Het festival

Moe en voldaan zit ik op de bank. Om mij heen staan dozen, lege gebruikte containers en mijn partner komt net het ijskastje dat ik vandaag heb gebruikt naar binnen brengen, gevolgd door mijn lieve zoontjes die al stoeiend helpen de lichtere spullen te dragen. Whole Natural Family heeft vandaag voor de eerste keer op een festival gestaan; het Raw Food Festival 2013!

Het festival werd georganiseerd door “Stichting Raw Food Nederland” en vond afgelopen zondag 16 juni plaat. Meer dan 40 stands van ondernemers die op een bepaalde manier te maken hebben met de Raw Food Lifestyle  waren aanwezig. Er waren heerlijke Raw Food delicatessen, interessante workshops en inspirerende lezingen, met als hoogtepunt de lezing van dhr. Brian Clement, directeur van het “Hippocrates Health Institute”; een gezondheidsinstituut dat al 60 jaar de prominent leider is op het gebied van complementaire -gezondheidszorg en -educatie. Het festival werd afgesloten door een dansfeest van de Chocolate Club, die maandelijks dansfeesten organiseren en daarmee een “andere” manier van uitgaan, “conscious clubbing”, promoten.

Het was een groot succes

Eerlijk gezegd heb ik er zelf weinig van meegekregen. Ik was in eerste instantie druk met het opzetten en aankleden van mijn stand en daarna was ik continue bezig mijn taarten en andere delicatessen en producten te verkopen en vragen betreffende de Raw Food Lifestyle te beantwoorden. Het was een groot succes; iedereen was dolenthousiast over de Chocolade-, Lime- en Cranberry taart en de Kerrie bloemkoolschotel met o.a. Mangochutney en Kerrie crackers en de Italiaanse Tomaten Cashew Cheez dip met Italiaanse crackers, die ik als lunch aanbood. Daarnaast werden er verschillende vragen gesteld door ouders over het eten van Raw Food met betrekking tot kinderen, wat leidde tot interessante gesprekken; er zal binnenkort een blog over dit onderwerp verschijnen.

Kans op een gratis taart

Verder hebben veel mensen zich op het festival ingeschreven bij Whole Natural Family om behalve “het laatste nieuws” en “acties, tips en recepten” kans te maken op de gratis taart naar keuze t.w.v. E 50,-. Deze actie loopt nog tot het einde van de maand, 1 juli zal de gelukkige winnaar bekend worden gemaakt!

Bovendien krijgt iedereen die zich tot 1 juli inschrijft, de heerlijke recepten, van de lunch die op het festival werd aangeboden, automatisch toegestuurd; er werd zo vaak naar de recepten van de Kerriebloemkool, de Mangochutney en de Tomaten Cashew Cheez, gevraagd en wij delen de heerlijke recepten graag met jullie. In antwoord op de vraag naar workshops en kookboeken… er wordt momenteel druk gewerkt aan een workshop en een E-book, “Easy Raw”!

Anyway, ik heb een fantastische dag gehad… Ik vond het heel bijzonder om voor de eerste keer met Whole Natural Family naar buiten te treden en andere ondernemers op het gebied van “natural lifestyle” en de bezoekers van het festival te hebben mogen ontmoeten! Ik kom graag volgend jaar weer!

 

Hoe heb jij het Raw Food Festival 2013 beleeft?

Over de schrijver
Fleur
Door

Fleur

op 24 Jun 2013

Jeeee you go girl!! Klinkt fantastisch. Weer een hele grote impuls voor whole natural family en voor je dromen... LOVE LOVE LOVE

Claudia Duijkers
Door

Claudia Duijkers

op 25 Jun 2013

Was een fantastische dag! Leuke mensen ontmoet en mooie info gedeeld... heel bijzonder! X

Pauline
Door

Pauline

op 27 Jun 2013

Het festival was zeker een succes mede door jouw heerlijke producten! Ik heb gesmuld van de cranberrytaart en van de Mangochutney. Ik wilde eigenlijk de Tomaten Cashew Cheez dip proeven, maar die bleek al te zijn uitverkocht! Fijn dat je de recepten wilt delen, ik kijk er naar uit. Succes verder en tot volgend jaar!

Claudia Duijkers
Door

Claudia Duijkers

op 27 Jun 2013

Pauline, dankjewel voor je reactie, fijn dat je zo hebt genoten. Overigens ben je al ingeschreven en hoef je alleen nog de mail die je hebt gehad te bevestigen om de recepten automatisch te ontvangen. Kan je gewoon de Tomaten Cashew Cheez dip zelf maken! Tot ziens.

Reactie plaatsen