Kindertolk

Een oplossing vanuit de kern

Kindertolk

  Een oplossing vanuit de kern

 PresentChild: een oplossing vanuit de kern

Een boodschap van jouw kind Speciaal voor jou

Ouders en Kind 

Samen Helen & Groeien 


Als het niet zo goed gaat met je kind.. veel boos, angstig, druk of juist   teruggetrokken. Steeds verkouden, last van ontstekingen of allergieën,      problemen rond zindelijkheid, slecht slapen of eten, maar ook achterblijven in de (leer)ontwikkeling, dan helpt PresentChild.  

De liefde tussen ouder en kind is onvoorwaardelijk. Zoals wij willen dat het goed gaat met onze kinderen, wil je kind ook dat jij gelukkig bent. Als jij als ouder ‘uit balans’ bent.. dan kan je kind dat spiegelen door gedrag of fysieke klachten. 'Het probleem van je kind’ staat dan symbool voor iets anders.. een boodschap speciaal voor jou.

Als PresentChild kindertolk kan ik helpen om hetgeen jouw kind je ‘influistert’ te vertalen naar een helder, te begrijpen verhaal. Door   echt te luisteren naar dit verhaal wordt jij je bewust van je eigen blinde vlekken.. hetgeen je moeilijk vindt om 'aan te kijken'.

De bewustwording van die boodschap en vooral de positieve verandering die dit op je leven kan hebben, werkt ook door op je kind..    jullie zijn tenslotte verbonden. Dat is een kracht van Present Child..      je heelt en groeit samen met je kind!


Echt ‘luisteren’ heeft ook mijn leven verrijkt; ik ben met hele andere ogen naar mijn twee kinderen gaan kijken. Het luisteren en begrijpen van hun ‘fluisterverhalen’ hebben mij zoveel waardevolle inzichten gegeven.. en wij als gezin zijn zo gegroeid.

Het is zo bijzonder dat onze kinderen ons spiegelen en ons zo de weg wijzen en weer bij onszelf brengen.. bij wie we van nature zijn. Vanuit je eigen kracht creëer jij een leven waarin jij en je gezin de ruimte hebben jullie zelf te zijn en ‘vanuit je eigen natuur te leven’.


Claudia is een warme, invoelende, bijzondere coach. Ze is in staat om observaties, kennis en intuïtie samen te voegen en heeft mij in verschillende situaties waardevol advies gegeven of een duidelijke spiegel voorgehouden. Haar vragen zijn scherp en zetten aan tot nadenken.


Ze is direct en eerlijk, wat ik erg waardeer in haar. Ze maakt écht contact en kan open luisteren zonder je te onderbreken. Ze is authentiek, liefdevol, diep en wijs.


Haar zachte ogen en open hart  maken dat ik me ondanks dat we soms voor mij pijnlijke onderwerpen behandelen, me veilig voel bij haar waardoor ik me kan blijven openen en ik blinde vlekken meer in het licht kan zetten en kan zien.


Angela

Wil je contact met mij?