Julia Bosboom stelt zich voor...
08 april 2013 

Julia Bosboom stelt zich voor...

Familie

Julia is mijn lieve nicht en goede vriendin. Omdat zij vroeger in een ander land woonde zagen wij elkaar als kind niet zo vaak, maar sinds zij 17 jaar geleden naar Nederland is gekomen is onze vriendschap steeds hechter geworden. Wij hebben veel raakvlakken, waardoor wij regelmatig diepe gesprekken voeren waar wij allebei veel uithalen. Daarnaast is Julia iemand die, als zij iets niet begrijpt het tot op de bodem uit gaat zoeken, waardoor zij veel kennis heeft over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Ik ben heel blij met de bijdrage van Julia aan Whole Natural Family en kijk uit naar onze verdere samenwerking, hieronder zal zij zichzelf aan jullie voorstellen.

Canada

Ik ben Julia Bosboom en zoals Claudia al vertelde ben ik haar nicht. Mijn ouders zijn vanuit Nederland naar Canada geëmigreerd en daar ben ik in 1973 geboren. Omringd door bomen, water, rotsen, bloemen en de wilde natuur ben ik daar opgegroeid. Mijn ouders vonden het heel belangrijk om gezond te eten, voorverpakt eten werd niet geserveerd. Ondanks dat ik daar als kind niet altijd blij mee was, mijn vrienden hadden vaak lekkere kleurstof gevulde snackjes mee, ben ik daar nu erg dankbaar voor. De manier waarop ik ben opgegroeid heeft het zaadje geplant om zelf ook op een gezonde manier te leven, gezond voor zowel lichaam als geest.

Reizen

Reizen is altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest. In de zomers dat wij niet op familie bezoek in Nederland waren trokken wij eropuit met de tent. Het was altijd een mix van buiten zijn, fietsen door de bossen en op iedere camping nieuwe vriendjes maken en bezienswaardigheden bezoeken. Op deze manier heb ik hele delen van Canada en Amerika bezocht.

Op mijn elfde heb ik voor het eerst het idee gehad om later stewardess te worden. Door mijn werk kom ik in contact met heel veel verschillende mensen en ideeën. Ik ervaar mijn beroep als een grote leerschool en zeg vaak dat mijn baan een vervanger is voor een klassieke studie. Tijdens het vliegen kom ik ook vaak hele mooie producten tegen. Het cliché van shoppende stewardessen heeft toch wel een kern van waarheid. Door middel van Whole Natural Family heb ik nu een nieuwe reden om te gaan winkelen; op de vele marktjes van de wereld op zoek gaan naar mooie, natuurlijke producten om met jullie te delen.

En verder

Ik ervaar het leven als een zoektocht, een reis.  Het is een reis die voor mij leidt naar een liefdevol, gebalanceerd leven. Die zoektocht naar balans komt in alle aspecten van mijn leven terug: de keus voor zoveel mogelijk biologische en verse voeding, het beoefenen van yoga om mijn lichaam en geest gezond te houden en de opvoeding van ons zoontje, die wij respect en liefde voor zichzelf en anderen willen bijbrengen.

Ik vind het leuk om op deze manier mijn verdere zoektocht naar balans met jullie te delen. Ik ben heel benieuwd wat deze nieuwe fase in mijn leven allemaal gaat brengen.

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Reactie plaatsen