Whole Natural Family is online!

Hoera, wij zijn in de lucht…

Hallo mijn naam is Claudia Duijkers, de oprichter en eigenaar van Whole Natural Family. Ik heb er veel tijd en liefde ingestoken om Whole Natural Family op te zetten en nu is het moment gekomen: …vandaag is het feest want wij zijn online! Ik heb heerlijke Raw Food & Veggie delicatessen van Whole Natural Family & some more… klaargemaakt en samen met mijn gezin, familie, vrienden en andere bijzondere mensen die hebben bijgedragen aan het creëren van Whole Natural Family deel ik deze bijzondere dag! Ik weet dat zelfs in Vilcabamba in Ecuador lieve vrienden van mij, you know who you are…, op dit moment proosten, met waarschijnlijk een heerlijke chocolade smoothie, om de start van Whole Natural Family te vieren.

Succesvol en moeder zijn…?

Al jaren heb ik een diepgeworteld gevoel iets te willen betekenen in het leven van kinderen. Gedurende mijn opleiding tot (kinder)yogadocente en mijn studie kinderpsychologie  begon dat gevoel steeds duidelijkere vormen aan te nemen: een ‘centrum voor de natuurlijke ontwikkeling van kinderen’ met als doel de kwaliteit van het leven, van kinderen en het gezin waarin zij leven, te verbeteren. Het centrum zou een informatiepunt zijn met een ruimte voor o.a. lezingen en (kinder)yoga, een knusse bibliotheek en een winkeltje met lifestyle producten waar gezonde voeding, zoals Veggie- & Raw -Food ook  aandacht zou krijgen. Echter door de geboorte van mijn twee lieve zoontjes had ik natuurlijk hele andere prioriteiten…

E- business: de toekomst van het internet!

Maar een paar maanden geleden kwam ik in aanraking met het concept ‘internet business’. Ik was meteen dolenthousiast: een ‘centrum voor de natuurlijke ontwikkeling van kinderen’, maar dan online!  Eindelijk had ik een manier gevonden waarop ik kinderen en hun families kon bereiken op een manier die minder kostbaar en tijdrovend zou zijn dan mijn oorspronkelijke plan. Hierdoor kon ik gewoon de aandacht aan mijn gezin met twee jonge kinderen geven en tegelijkertijd andere kinderen en hun gezin helpen!

Mijn natural familie…

Ik en mijn eigen lieve gezinnetje hebben een natuurlijke holistische levensstijl. Wij zijn ons heel bewust van onze dynamische relatie met onze omgeving en op basis daarvan hebben wij weloverwogen ons leven ingedeeld en maken wij dagelijks nieuwe keuzes. Wij laten ons inspireren door verschillende technieken, stromingen, culturen en levensovertuigingen als yoga, natuurlijk ouderschap, non violent communication, feng shui, zen, Ayurveda, de indiaanse cultuur, antroposofie, boedhisme etc. Verder eet ik zelf al bijna 20 jaar vegetarisch, waarvan een paar jaar veganistisch en de laatste 5 jaar word ik ook door de Raw Food Lifestyle geïnspireerd. Naast onze biologische voeding proberen wij waar het kan ons te omringen met biologische natuurlijke producten en staan wij liefdevol en positief in het leven.

Waarom Whole Natural Family…?

Het is een uitdaging om in onze maatschappij binnen je gezin voor iedereen de juiste balans te creëren. Door voeding, stress, toxische stoffen in de omgeving, maar ook, aangrijpende gebeurtenissen en de fysieke en geestelijke gezondheid binnen het gezin, kan de balans worden verstoord. Door onze manier van leven te delen met ouders en anderen die een rol spelen in het leven van kinderen wil Whole Natural Family helpen bij het bewust worden en aanpassen van eventuele oorzaken van deze disbalans. Door, bijzondere artikelen en blogs van ouders en andere professionals op het gebied van gezondheid, opvoeding, voeding, massage, creativiteit, dans en beweging, natuurlijke geboorte, aromatherapie etc., heerlijke raw food taarten &  andere delicatessen, inspirerende veggie & raw food recepten en Whole Natural Lifestyle producten, wil Whole Natural Family bijzondere kennis, ervaring en producten delen. Wij nodigen je uit om met ons de weg in te slaan naar een leven Samen in Balans!

Over de schrijver
Peter Post
Door

Peter Post

op 26 Mar 2013

Hey Claudia, Top! Ziet er goed uit. Ik wens je veel succes - en veel reacties op je blog, want dat vindt Google leuk :) groet, Peter

Claudia Duijkers
Door

Claudia Duijkers

op 26 Mar 2013

Dankjewel Peter, jij weet hoe het werkt

Fleur
Door

Fleur

op 26 Mar 2013

Hallo lief, Gefeliciteerd met een fantastische website! Heel bewonderenswaardig en inspirerend. De taarten zien er magisch lekker uit :-))) Voor mijn vaders verjaardag ga ik er snel eentje bestellen en dan op afstand meegenieten...mmmmmmmm LOVE YOU!

Claudia Duijkers
Door

Claudia Duijkers

op 26 Mar 2013

Dankjewel lief...ook van jou! ...en de taarten zijn ook nog eens magisch goed voor je gezondheid...haha...Kan je rustig als ontbijt eten! Ik maak met liefde een taart voor je paps, ik hoor wel wanneer precies. Liefs

Reactie plaatsen